UITNODIGING VOOR DE BRABANT ART FAIR 2023

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart vindt de Brabant Art Fair plaats, in de industriële Koepelhal in Tilburg. Ruim 100 kunstenaars tonen dan een selectie van hun mooiste kunstwerken en natuurlijk ontbreek ik zelf ook niet met een selectie van mijn werken.

Naast de honderden kunstwerken kan er ook genoten worden van de bijzondere entourage van de Koepelhal, sfeervolle muziek en van heerlijke hapjes en drankjes.

Ik nodig u van harte uit om mijn stand te bezoeken. U kunt mij vinden in stand nummer 80. Voor de plattegrond kunt u op de volgende link klikken: https://brabantartfair.nl/plattegrond/

Als mijn relatie, mag ik u een gratis toegangskaart aanbieden (t.w.v. € 7,-), die u zeer gemakkelijk kunt aanvragen via deze link: https://brabantartfair.nl/wp/bezoeken/. Vervolgens volgt u deze stappen:
– selecteer het gewenste aantal tickets
– voer in het daarvoor bestemde veld kortingscode BAF-DLN23 in
– klik op ‘Pas korting toe’: de prijs wordt nu aangepast naar 0 euro
– klik op ‘Verder’ en vul de gevraagde gegevens in.
Direct nadat u de gegevens heeft ingevuld en op ‘Bestel nu’ heeft geklikt, wordt het ticket verzonden naar uw e-mailadres.

Bij binnenkomst op de beurs ontvangt u gratis kunstcadeaubonnen. Deze zijn te gebruiken als deelbetaling bij kunstenaars die deze bonnen accepteren. Ook bij mij kunt u deze bon verzilveren bij aankoop van een sieraad.

Openingstijden:

Zaterdag 18 maart, 11:00 tot 17:30 uur
Zondag 19 maart, 11.00 tot 17.30 uur

Ik hoop u graag te ontmoeten op de Brabant Art Fair in Tilburg

Locatie:
NS-Plein
5014 DA Tilburg

Bent u niet in de gelegenheid om op de beurs te komen, dan is er de mogelijkheid om persoonlijk bij mij thuis een afspraak te maken.
Met vriendelijke groeten,
Gea Snijders
Telf. *31 6 22 22 22 62
info@geasnijders.nl