Nieuws

//Nieuws
Nieuws2020-10-01T08:47:28+00:00

Vandaag kwam het bericht dat de Annual Dutch Art Fair (ADAF) Amsterdam in Oktober doorgaat. Tijdens deze 10e editie van de ADAF presenteren meer dan 100 professionele kunstenaars uit verschillende landen hun kunst direct aan hun bezoekers.

Deze bijzondere jubileumeditie vindt plaats op 10 en 11 oktober (11-17.30 uur) in het World Fashion Centre te Amsterdam. Ook ik ben weer uitgenodigd om aan deze beurs deel te nemen met mijn handgemaakte sieraden.

Je kunt mij vinden in stand nr 29. Je kunt op www.adaf.nl/pdf/ADAF20_floorplan.pdf de plattegrond
vinden en dus ook de locatie van mijn stand.

Gratis toegangskaarten:
Door op onderstaande link te klikken kun je gratis toegangskaarten aanvragen voor zaterdag of zondag. Deze krijg je als een e-ticket in je mailbox.
Je vraagt jouw gratis ADAF-tickets heel eenvoudig aan via www.adaf.nl/tickets.

Vervolgens volg jedeze stappen:
– Kies de dag en tijd van jouw voorkeur (vol = vol) en selecteer het gewenste aantal tickets (maximaal 2 per bestelling).
– Voer in het daarvoor bestemde veld kortingscode ADAF_20_29 in.
– Klik op ‘Pas korting toe’: de prijs wordt nu aangepast naar 0 euro.
– Klik op ‘Verder’ en vul de gevraagde gegevens in.
Direct nadat de gegevens zijn ingevuld en op ‘Bestel nu’ is geklikt, wordt het ticket verzonden naar jouw e-mailadres.

Veiligheidsprotocol:
De organisatie van de beurs hanteert dit jaar een veiligheidsprotocol m.b.t de nieuwe corona maatregelen. Onderdeel van deze maatregelen zijn bijvoorbeeld extra brede gangpaden met eenrichtingsverkeer, de invoer van tijdsblokken voor bezoek met een maximum aantal bezoekers, goede ventilatie van het gebouw, voldoende ontsmettingsmiddelen om de handen te wassen, extra schoonmaak van de toiletten en garderobe, enzovoorts.

Sinds dinsdag 29 september geldt voor Amsterdam het advies om in alle voor het publiek toegankelijke binnenruimten een mondkapje te dragen. Als jij dit advies ook wilt volgen, wil je er dan voor zorgen dat je een mondkapje bij je hebt?

Zelf zorg ik er voor dat ik coronaproof werk door alle transacties te laten pinnen en de sieraden na het passen te desinfecteren. Natuurlijk blijven we de 1,5 meter regel zoveel mogelijk te respecteren.

Ben je niet in de gelegenheid om op de beurs te komen, dan is er de mogelijkheid om persoonlijk bij mij thuis een afspraak te maken om mijn nieuwe sieraden te zien.

Ik wens jullie een hele fijne week en hopelijk tot ziens in Amsterdam op de ADAF!

Vriendelijke groeten,
Gea Snijders